duschdraperi från TextilgallerianNormalt sett så är kanske inte badrummet det första som vi tänker på när vi ska närma oss konst. Många gånger är det till och med en ganska dålig idé med tanke på att det är ett rum som oftast är blött och fuktigt, vilket inte ligger till fördel för det mesta av den konst vi idag har, bland annat tavlor. Men bara för att konst är känsligt så är det fortfarande möjligt att använda sig av den på andra sätt i badrummet. Det är här olika typer av textiler kommer in i bilden.

Handdukar är kanske ett uppenbart val, men det är också tyg som förändras. Det betyder att det inte är helt lätt att se vad handduken föreställer. Då är det bättre med en badrumsmatta eller ännu hellre, ett duschdraperi. Med hjälp av ett duschdraperi har du enorma möjligheter att sätta en konstnärlig ton i badrummet. Genom olika färger och mönster skapar du själv en stor tavla i ditt badrum. Duschdraperier finns att köpa på många håll, men de som vi verkligen fastnat för i form av riktigt trevlig konst är duschdraperi från Textilgallerian.

Så tänk dig utanför din vanliga box. Badrummet behöver nödvändigtvis inte se avskalat och sterilt ut, snarare är det till rummets fördel om det också får hända något där inne. Med hjälp av ett duschdraperi kan du dessutom ta upp ganska betydande del av badrummets inredning, vilket betyder att duschdraperiet kommer bli en tydlig markör och ett härligt inslag. Om du vill kolla på några av de duschdraperier som vi gillar så kan du hitta dem här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation